Pseći rođendan

13.06.2023

Vjerojatno prije nego što vam je u život ušlo to dlakavo čudo niste ni sanjali da će dlakavčev rođendan biti u obitelji jednako važan kao i rođendani ostalih članova i vas.

No, sigurni smo da ste sada kao pseća obitelj već uvjereni koliko su pseći rođendani važni i koliko im se veselimo.

Budući da ih neopisivo volimo, želimo im i te dane napraviti posebnima, barem malo drugačijima od drugih. Život u gradu, svakodnevne obveze i poneka prepreka urbanog života nam ne dopuštaju uvijek da im organiziramo rođendan kakav smo zamislili. Znamo to, jer nismo oduvijek imali Pasograd, niti smo živjeli u kući sa vrtom. Koliko god smo se trudili da im taj dan bude poseban, uvijek smo se morali ograničiti na neku finu papicu, shopping i biranje igračaka i hrpu poslastica. S vremenom je to postalo malo dosadno i uvijek smo izmišljali i fantazirali kako bi bilo genijalno da imamo neki veliki vrt u kojem Art može pozvati svoje dvonožne i četveronožne prijatelje i obitelj, pa da svi proslavimo njegov rođendan kako i priliči jednom najdražem i najvoljenijem psu...

Parkovi, livade, tuđe vikse nisu ispale neka idealna opcija, jer nikad nisi siguran tko može navratiti, a da se zapravo ne slaže sa tvojim slavljenikom. Osim toga, nikad nismo bili potpuno opušteni i sigurni da slavljenik i prijatelji ne mogu nekud odšetati, pojesti nešto potpuno nepoželjno i opasno.

Ono dodatno što nas je ometalo je manjak vremena za organizaciju. Koliko god se želiš posvetiti svim detaljima, nije lako sve organizirati i nabaviti uz sve dnevne obaveze koje jednostavno moraš obaviti kroz dan.

Da skratimo priču, budući da smo Pasograd otvorili upravo proslavom rođendana našeg najdražeg i najboljeg psa u cijelom svemiru, odlučili smo u Pasogradu ponuditi opciju proslave psećih rođendana!

Vizija je da mi pokrijemo organizaciju, a slavljenik, obitelj i prijatelji doslovno uživaju u proslavi rođendana svog četveronožnog člana obitelji.

Tako su nastali Pasograd rođendanski paketi. Budući da nam je jako važno da nikoga ne imitiramo, jer to preziremo , trudili smo se kreirati tri paketa kako bi svatko mogao pronaći ono što mu se čini kao najljepša proslava rođendana za njegovog psa. Otvoreni smo i za dogovore ako vam se primjerice sviđa jedan paket ali bi nešto dodali/izbacili, jer točno znamo koliko je važno imati rođendan za psa kakav si baš zamislio. 🙂

Zbog organizacije i zbog uzvanika koje bi voljeli vidjeti na rođendanu svog četveronožnog, bilo bi idealno da svoj paket rezervirate minimalno mjesec dana prije rođendana. Svi paketi sadrže i personalizirani dizajn digitalne pozivnice, koju možete poslati emailom, porukom ili ju printati, pa ako želite biti sigurni da će uzvanici moći isplanirati dolazak, potrebno im je to javiti barem 4 tjedna ranije.

Dok vi šaljete pozivnice, mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Kad nas kontaktirate i odlučite koji paket želite, poslati ćemo vam ponudu. Osim što možete birati vrstu paketa, možete birati i dan i vrijeme koje vam točno odgovara. Nakon što sve utvrdimo, poslati ćemo vam ponudu. Po plaćenoj ponudi vaš paket i termin je samo vaš i bezbrižno možete čekati taj dan.

Kao i za sve termine, u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, termin možemo prebaciti za neko drugo vrijeme koje vam odgovara, prema dogovoru. Molimo vas da nas (ili ćemo mi vas) obavijestite o tome barem 1 dan ranije.

Ne zaboravite provjeriti i naš kućni red kako bi Pasograd ostao sigurno i lijepo mjesto za sve pasograđane.

Dati ćemo sve od sebe kako bi vam osigurali najbolji rođendanski pawty.

Vidimo se u Pasogradu! <3

Copyright © Pasograd 2024