Park za pse - super mjesto za pse!

16.05.2023

Prije svega, Pasograd je nastao iz čiste ljubavi prema našim psima.

Naši psi su gotovo svuda išli sa nama. Pronjuškali su cijeli Zagreb i okolicu, a povremeno i ostale dijelove Hrvatske. Živimo u kući sa velikim dvorištem. Ipak, psima je nezamjenjivo vrijeme kad su na terenu gdje mogu njuškati, pa juriti, pa opet njuškati, pa odmoriti pod drvetom u hladu, i tako barem jedan sat...

Tako smo godinama tražili mjesta gdje psi mogu biti bezbrižni i sigurni, ali nikad nismo pronašli mjesto gdje se možemo i mi opustiti i fokusirati na svog psa/pse.

Problemi su bili šareni ali uvijek prisutni i sigurni smo - poznati svakom vlasniku psa koji živi u gradu. Od 7 dana u tjednu, naši psi su barem 5 dana svaki dan na nekom drugom mjestu, u dužoj ili kraćoj šetnji.

No ipak, i nakon skoro godinu dana, kad se svi spakiraju u auto i kad smo blizu Pasograda, u autu je doslovno ludnica. Pretvore se u pse van svake pameti i najradije bi izašli kroz otvore ventilacije, samo da kroče na to sveto Pasograd tlo. 😀

Zato smo odlučili iskoristiti svojih 2000 m2 zemljišta i osigurati psima mjesto gdje mogu uživati, a da pri tome budu sretni, bezbrižni i zdravi skupa sa svojim obiteljima.

Osim što je Pasograd privatni park za pse koji je ograđen ogradom visine gotovo 2 metra, Pasograd je i mjesto gdje se iznimno pazi na higijenu. Tako jednom tjedno imamo dezinfekciju svih površina. Ne podržavamo dijeljenje zdjelica za vodu. Igračke redovito peremo i dezinficiramo, ovisno o broju posjetitelja. U kućnom redu navedene su upute o čišćenju za svojim psima odmah nakon što pas obavi nuždu i svi pasograđani to poštuju.

Konstantno pratimo potrebe pasograđana i u tom smjeru planiramo razvijati park.

Dakle, pazite kojim putem ćete krenuti u hlad ispod našeg 40 godina starog hrasta, jer će vjerojatno baš po tim koracima nastati drvena, kamena ili staza od vrtnih ploča. 🙂

Što se tiče aktivnosti, već u ovoj sezoni su u planu događaji koje ćete moći popratiti prema interesu vas i vašeg psećeg dijela obitelji.

Ne želimo biti ni agility park, ni hotel za pse, ni škola za pse, ni vrtić za pse, ni veterinarska ambulanta, ni dućan  za pse, ni terapeut za pse, ni mjesto gdje će vam pričati priče o tome što je najbolje za vašeg psa ili pse kako bi vam prodali čudesni pripravak po kojeg ste došli u nadi da ćete pomoći psu, niti želimo biti oni koji znaju vašeg psa bolje od vas. Naravno, apsolutno podržavamo profesionalce i upravo spomenuto se nikako ne odnosi na njih. Profesionalce podržavamo, trebamo i zahvalni smo na svemu što su ikad učinili za pse.

Vaš pas je vaša obitelj i vi ćete odlučiti što je najbolje za njega.

Mi smo ovdje samo zato da vam osiguramo mjesto u prirodi, gdje ćete iskonski i bezbrižno uživati u vremenu provedenom sa svojim psom.

Savjet ćemo rado podijeliti isključivo na temelju naših iskustava, no sve dalje od toga bila bi čista arogancija i šarlatanstvo. Veselimo se susretu sa vama i vašim četveronožnim članom obitelji!

Vidimo se u Pasogradu.

Copyright © Pasograd 2024